Kožna Kutija za Odlaganje, Univerzalna Konzola sa Držačem za Čašu!

1113 din

Praktična i Elegantna Kutija za Vaš Automobil po Fantastičnoj Ceni! Ovo nije obična kutija za odlaganje u automobilu - ovo je vaš novi organizator putovanja! Izrađena od visokokvalitetne kože, ova kutija pruža vam višenamenski prostor za odlaganje, držač za čašu i još mnogo toga. Uz neverovatan popust od 68%, sada je pravo vreme da unapredite unutrašnjost vašeg vozila! Ova prezentacija opreme za automobile redovno se objavljuje na našem blogu za prodaju proizvoda namenjenih za automobile i ostala vozila. Posetite nas na: OpremaZaAuto.Blogspot.com.

Kožna Kutija za Odlaganje u Automobilu

Unapredite Vaš Automobil: Kožna Kutija za Odlaganje, Univerzalna Konzola sa Držačem za Čašu!

Praktična i Elegantna Kutija za Vaš Automobil po Fantastičnoj Ceni!

Ovo nije obična kutija za odlaganje u automobilu - ovo je vaš novi organizator putovanja! Izrađena od visokokvalitetne kože, ova kutija pruža vam višenamenski prostor za odlaganje, držač za čašu i još mnogo toga. Uz neverovatan popust od 68%, sada je pravo vreme da unapredite unutrašnjost vašeg vozila!

Ova prezentacija opreme za automobile redovno se objavljuje na našem blogu za prodaju proizvoda namenjenih za automobile i ostala vozila. Posetite nas na: OpremaZaAuto.Blogspot.com.

Automobil, kožna kutija, univerzalna konzola, popust

Ova promocija je takođe dostupna na sajtovima Besplatni Oglas i InfoOglasi.

POGLEDAJTE KOLEKCIJU

Коментари